Visszatérési irányelv

Politikánk 30 napig tart. Ha 30 nap telt el a vásárlás óta, Sajnos nem tudunk visszatérítést vagy pótlást nyújtani Önnek. kérem küldjön egy e-mailt az admin@belecture.com címre, hogy visszatérés előtt megkapja az RMA-számát árut, és ne küldje vissza a teát a kézbesítési címre. Jogosult a helyreállításhoz az elemnek felhasználatlannak és ugyanolyan állapotban kell lennie, mint a amit kapott. Az eredeti csomagolásban is legyen. Többféle áru nem téríthető vissza. Nem tartós áruk például a teát nem lehet kinyerni. Nem fogadunk el teát sem. További nem újratelepíthető elemek Nem újratelepíthető: tea for A visszaküldés befejezéséhez szükség van nyugtára vagy vásárlási visszaigazolásra. Kérjük, ne küldje vissza vásárlását a gyártónak. ott bizonyos helyzetek, amikor csak részleges visszatérítést nyújtanak (ha alkalmazható) tea

Visszatérítés (adott esetben)

Miután megkapta és visszaigazolta visszatérését, elküldjük Önnek e-mailben, hogy tudatja Önnel, hogy megkaptuk Önt visszaküldött áruk. Ezenkívül értesítjük Önt a jóváhagyásáról vagy elutasításáról. kompenzáció. Ha jóváhagyják, a visszatérítést is feldolgozzuk a kölcsön automatikusan jóváírásra kerül a hitelkártyáján vagy az eredeti példányban fizetési mód egy meghatározott napon belül.

Késedelmes vagy hiányzó visszatérítések (ha alkalmazható)

Ha még nem kapott visszatérítést, először ellenőrizze bankszámláját. még egyszer. Ezután lépjen kapcsolatba a hitelkártya-társasággal. Eltarthat egy ideig, amíg a visszatérés hivatalos lesz közzé. Ezután lépjen kapcsolatba bankjával. Gyakran van egy kis időd előre küldött feldolgozás. Ha mindent megtettél, és még sok más nem kapott visszatérítést, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az admin@belecture.com címen.

Áruk eladása (adott esetben)

Visszatérítés csak szokásos árakon lehetséges, sajnos: eladás lehetetlen.

Cserék (ha alkalmazható)

Csak akkor cseréljük ki az elemeket, ha hibásak vagy sérült. Ha ugyanazon termékre kell cserélnie, küldje el nekünk E-mail küldése: admin@belecture.com.

ajándék

Ha a terméket ajándékként megjelölték a vásárlás és a közvetlen kiszállítás során Ajándék kölcsönt kap a visszatérítés összegén. mint a visszaküldött árut megkapjuk, ajándékutalványt küldünk Önnek. Ha vásárláskor az árut nem jelölték meg ajándékként, vagy az adomány megkapta ha később elküldték Önnek, visszatérítést küldünk az adományozónak, és ő ezt meg fogja tenni megtudhatja a visszatérését. Ön lesz a felelős a fizetésért. saját szállítási költségei az áru visszaküldéséhez. ár -tól A szállítás nem téríthető vissza. Ha visszatérítést kap, a visszatérítés költsége levonásra kerül a visszatérítésből. Attól függően, hogy hol élsz, a termékcsere eléréséhez szükséges idő változhat. Ha több mint 75 dollár értékű tárgyat küld, akkor te használnia kell a szállítási vagy vásárlási követő szolgáltatást biztosítás előreHAQ. Nem garantáljuk, hogy megkapjuk a visszaküldött terméket.