ÁTTEKINTÉS

Ezt a belecture.com-ot a belecture.com üzemelteti. Az belecture.com egész területén a „mi”, „mi” és „mi” kifejezések az belecture.com-ra vonatkoznak. A belecture.com ezen a weboldalon kínálja a belekture.com webhelyet, ideértve az összes információt, eszközöket és szolgáltatásokat, amelyek ebből a belecture.com elérhetőek Önnek, a felhasználónak, feltéve, hogy elfogadja az itt felsorolt ​​összes feltételeket, irányelveket, irányelveket és közleményeket. Ha meglátogatja a belecture.com webhelyünket és / vagy vásárol tőlünk valamit, akkor részt vesz a "Szolgáltatásban", és vállalja, hogy betartja a következő feltételeket ("Feltételek", "Feltételek"), ideértve ezeket a további feltételeket. itt említett és / vagy hiperhivatkozással elérhető. Ezek a használati feltételek az belecture.com összes felhasználójára vonatkoznak, ideértve, de nem kizárólag, azokat a felhasználókat, akik böngészők, gyártók, ügyfelek, eladók és / vagy a tartalom szerzői. Kérjük, figyelmesen olvassa el a jelen Felhasználási feltételeket, mielőtt belépne vagy belépjen az belecture.com oldalra. A belecture.com bármely részének elérésével vagy annak használatával Ön vállalja, hogy kötelezi magát a jelen Szolgáltatási feltételekre. Ha nem ért egyet a megállapodás összes feltételével, akkor nem fér hozzá az belecture.com webhelyhez, és nem használhat semmilyen szolgáltatást. Ha ezeket a feltételeket ajánlatnak tekintik, elfogadásuk kifejezetten ezen feltételekre korlátozódik. Az aktuális áruházhoz hozzáadott új szolgáltatásokra vagy eszközökre szintén vonatkoznak a Szolgáltatási feltételek. Ezen az oldalon bármikor megtekintheti a legfrissebb Általános Szerződési Feltételeket. Fenntartjuk a jogot a jelen Felhasználási Feltételek bármely részének frissítésére, megváltoztatására vagy cseréjére, frissítések és / vagy módosítások közzétételével a bele bele.com webhelyen. Rendszeresen ellenőrizze ezen az oldalon a változásokat. A belecture.com folyamatos használata vagy hozzáférése a változások közzététele után ezen változtatások elfogadását jelenti. Áruházunkat a Shopify Inc. üzemelteti. Online e-kereskedelmi platformot kínálnak nekünk, amely lehetővé teszi termékeink és szolgáltatásaink eladását az Ön számára.

1. SZAKASZ - ONLINE TÁROLÁSI FELTÉTELEK

A jelen feltételek elfogadásával elismeri, hogy a lakóhelyének vagy megyéjének a teljes életkorát elérte, vagy a lakóhelyének vagy megyéjének teljes életkorát elérte, és beleegyezését adta nekünk, hogy bármelyik eltartott kiskorúját engedélyezze ezt a belecture.com felhasználja. Nem használhatja termékeinket jogellenes vagy jogosulatlan célokra, és a Szolgáltatás használata során nem sértheti a joghatóságra vonatkozó törvényeket (ideértve, de nem kizárólag a szerzői jogi törvényeket). Ne adjon át férgeket, vírusokat vagy pusztító kódot. A Feltételek bármelyikének megsértése vagy megsértése azonnal megszünteti Szolgáltatásait.

2. SZAKASZ - ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK

Fenntartjuk a jogot, hogy bármilyen okból bármikor megtagadják a kézbesítést. Megérti, hogy tartalmát (hitelkártya-információk nélkül) titkosítatlan formában továbbíthatják, és magában foglalhatja (a) a továbbítást különböző hálózatokon keresztül; és b) változtatások a csatlakozó hálózatok vagy eszközök műszaki követelményeinek való megfeleléshez és azokhoz való hozzáigazításhoz. A hitelkártya-információkat mindig titkosítják, amikor a hálózaton továbbítják. Ön beleegyezik abba, hogy a Szolgáltatás bármely részét, a Szolgáltatás használatát vagy a Szolgáltatáshoz való hozzáférést, illetve az belecture.com webhelyen található bármely kapcsolattartót, amelyen keresztül kifejezetten írásbeli engedélyünk nélkül nyújtják, sokszorosítja, lemásolja, nem másolja, értékesíti, viszonteladja vagy használja. , A jelen szerződésben szereplő címek csak a kényelem érdekében szerepelnek, és nem korlátozzák vagy más módon befolyásolják ezeket a feltételeket.

3. SZAKASZ - PONTOSSÁG, TELJES INFORMÁCIÓK

Nem vállalunk felelősséget, ha az ezen belecture.com oldalon közzétett információ helytelen, hiányos vagy naprakész. Ennek az belecture.com webhelyének csak általános tájékoztatása van, és nem szabad kizárólag a döntéshozatal alapjául szolgálni, anélkül, hogykonzultáljon a főbb, pontosabb, teljesebb vagy időszerűbb információforrásokkal. Ön a saját felelősségére támaszkodik ezen belecture.com anyagára. Ez a belecture.com tartalmazhat bizonyos történelmi információkat. A történeti információk nem feltétlenül relevánsak, és csak információ céljából szolgálnak. Fenntartjuk a jogot, hogy ezen belecture.com tartalmát bármikor megváltoztassuk, de nem vagyunk kötelesek frissíteni az belecture.com weboldalon található információkat. Ön beleegyezik abba, hogy felelős a belecture.com webhelyünk változásainak nyomon követéséért.

4. SZAKASZ - A SZOLGÁLTATÁSOK VÁLTOZÁSAI ÉS ÁRAK

Termékeink ára előzetes értesítés nélkül megváltozhat. Fenntartjuk a jogot arra, hogy bármikor értesítés nélkül módosítsák vagy megszüntessék a Szolgáltatást (vagy annak bármely részét vagy tartalmát). Nem vállalunk felelõsséget Önnek vagy harmadik félnek a Szolgáltatás nyújtásának esetleges változásáért, árváltozásáért, felfüggesztéséért vagy megszüntetéséért.

5. SZAKASZ - TERMÉKEK VAGY SZOLGÁLTATÁSOK (ha alkalmazható)

Néhány termék vagy szolgáltatás kizárólag online elérhető az belecture.com webhelyen. Ezeknek a termékeknek vagy szolgáltatásoknak korlátozott száma lehet, és csak a visszaküldési politikánknak megfelelően adhatók vissza vagy cserélhetők ki. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy pontosan megjelenítsük termékeink színét és képeit, amelyek az áruházban megjelennek. Nem garantálhatjuk, hogy a monitor bármilyen színű kijelzése pontos lesz. Fenntartjuk a jogot, de nem vagyunk kötelesek korlátozni termékeink vagy Szolgáltatásaink eladását bármely személyre, földrajzi régióra vagy joghatóságra. Ezt a jogot minden esetben felhasználhatjuk. Fenntartjuk a jogot az általunk kínált termékek vagy szolgáltatások mennyiségének korlátozására. Az összes termékleírás vagy ár bármikor megváltoztatható, előzetes értesítés nélkül, saját belátásunk szerint. Fenntartjuk a jogot, hogy bármilyen terméket bármikor megtagadja. Bármely termék vagy szolgáltatás, amely ezen az belecture.com oldalon található, érvénytelen, ha tiltott. Nem garantáljuk, hogy az Ön által vásárolt vagy fogadott termékek, szolgáltatások, információk vagy egyéb anyagok minősége megfelel az elvárásainak, vagy hogy a Szolgáltatásban bekövetkező bármilyen hibát kijavítják.

6. SZAKASZ - A MUNKAVÉDELEM VIZSGÁLATA ÉS SZÁMVITELI INFORMÁCIÓK

Fenntartjuk a jogot, hogy visszautasítsunk minden megrendelést, amelyet Ön velünk tett. Saját belátása szerint korlátozhatjuk vagy visszavonhatjuk a személyenként, családonként vagy megrendelésenként vásárolt mennyiséget. Ezek a korlátozások magukban foglalhatják ugyanazon ügyfélszámláról, ugyanazon hitelkártyáról és / vagy ugyanazon számlázási és / vagy kézbesítési címet használó megrendeléseket. Abban az esetben, ha megváltoztatjuk vagy visszavonjuk a megrendelést, megpróbálhatjuk értesíteni Önt a megrendeléskor megadott e-mail cím és / vagy számlázási cím / telefonszám elérésével. Fenntartjuk a jogot arra, hogy korlátozzuk vagy tiltjuk azokat a megrendeléseket, amelyeket a forgalmazók, brókerek vagy disztribútorok általunk véleményünk szerint elrendelünk. Beleegyezik abba, hogy naprakész, teljes és pontos vásárlási információkat, valamint a boltban elvégzett összes vásárláshoz megadja a számlainformációkat. Beleegyezik abba, hogy hamarosan frissíti fiókját és egyéb információit, beleértve az e-mail címet, a hitelkártya számát és a lejárat dátumát, hogy befejezzük tranzakcióit, és szükség esetén kapcsolatba lépjünk Önnel. További részletekért olvassa el a visszatérési irányelveinket.

7. SZAKASZ - KIEGÉSZÍTŐ ESZKÖZÖK

Hozzáférést engedélyezhetünk Önnek olyan harmadik fél által biztosított eszközökhöz, amelyeket nem ellenőrizünk, nem ellenőrizünk és nem vezetünk be. Ön elismeri és elfogadja, hogy hozzáférést biztosítunk az olyan eszközökhöz, "amelyek" és "a rendelkezésre álló" eszközök nélkül bármilyen jótállás, nyilatkozat vagy feltétel, jóváhagyás nélkül. Nem vállalunk semmiféle felelősséget, amely harmadik fél vagy kapcsolódó eszközök használatából származikvelük. A belecture.com által kínált kiegészítő eszközök használata az Ön felelősségi körébe tartozik, és biztosnak kell lennie abban, hogy tisztában van és elfogadja azokat a feltételeket, amelyek mellett az eszközöket a harmadik fél szállítói biztosítják. A jövőben új szolgáltatásokat és / vagy funkciókat is kínálhatunk az belecture.com webhelyen (ideértve az új eszközök és források kiadását). Az ilyen új szolgáltatásokra és / vagy szolgáltatásokra szintén a jelen Általános Szerződési Feltételek vonatkoznak.

8. SZAKASZ - HARMADIK FÉK LINKEK

A szolgáltatásunkon keresztül elérhető bizonyos tartalmak, termékek és szolgáltatások harmadik féltől származó anyagokat tartalmazhatnak. Az belecture.com webhelyen található harmadik fél linkei harmadik fél webhelyeire irányíthatják Önt, amelyek nincsenek kapcsolatban velünk. Nem vállalunk felelősséget a tartalom vagy a pontosság ellenőrzéséért vagy értékeléséért, és nem vállalunk felelősséget semmilyen harmadik féltől származó anyagért, az belecture.com webhelyért, vagy bármilyen más harmadik fél anyagáért, termékeiért vagy szolgáltatásáért. Nem vállalunk felelősséget semmilyen kárért vagy veszteségért, amely az áruk, szolgáltatások, erőforrások, tartalom megvásárlásával vagy használatával, vagy bármilyen más tranzakcióval kapcsolatos, amelyeket harmadik fél web-belecture.com kapcsán hajtottak végre. Kérjük, figyelmesen olvassa el a harmadik felek politikáit és gyakorlatait, és mielőtt bármilyen tranzakciót megtesz, megérti azokat. A harmadik felektől származó termékeket érintő panaszokat, panaszokat, aggályokat vagy kérdéseket harmadik félnek kell eljuttatni.

9. SZAKASZ - FOGYASZTÓI MEGJEGYZÉSEK, VISSZAJELENTÉS ÉS EGYÉB KÉPVISELŐK

Ha úgy dönt, hogy bizonyos konkrét anyagokat (például versenytársak) nyújt be, vagy kérésünk nélkül, kreatív ötleteket, javaslatokat, javaslatokat, terveket vagy egyéb anyagokat nyújt be online, e-mailben, e-mailben vagy más módon (együttesen "megjegyzések"), Ön beleegyezik abba, hogy bármikor korlátozás nélkül szerkeszthetjük, másolhatjuk, közzétehetjük, terjeszthetjük, lefordíthatjuk és bármilyen módon felhasználhatjuk az Ön által megküldött megjegyzéseket bármilyen adathordozón. Nem kötelesek (1) fenntartani a megjegyzések titkosságát; (2) az esetleges észrevételek kompenzációjának kifizetése; vagy (3) válaszoljon bármilyen megjegyzésre. Lehet, hogy nem kötelesek ellenőrizni, módosítani vagy törölni minden olyan Tartalmat, amelyet saját belátásunk szerint jogsértőnek, visszaélésszerűnek, fenyegetőnek, becsületsértőnek, pornográfiának, obszcénnek vagy más módon kifogásolhatónak vagy bármely fél szellemi tulajdonát sértőnek tartjuk. vagy ezek az Általános feltételek, Ön elfogadja, hogy megjegyzései nem sértik harmadik fél jogait, ideértve a szerzői jogokat, védjegyeket, adatvédelmet, személyazonosságot vagy egyéb személyes vagy tulajdonjogokat. Azt is elfogadja, hogy észrevételei nem tartalmaznak rágalmazó vagy egyéb módon illegális, visszaélésszerű vagy obszcén anyagot, illetve nem tartalmaznak számítógépes vírusokat vagy egyéb rosszindulatú programokat, amelyek bármilyen módon zavarhatják a Szolgáltatás vagy bármely kapcsolódó weboldal működését .coma. Nem használhat hamis e-mail címet, úgy tehet, mintha más lenne, mint te, vagy félrevezette minket vagy harmadik feleket a megjegyzés eredetével kapcsolatban. Az összes megjegyzésért és azok pontosságáért kizárólag a felelős. Nem vagyunk felelősek az Ön vagy harmadik fél által elküldött megjegyzésekért.

10. SZAKASZ - SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK

Az Ön személyes adatainak a boltban történő biztosítását az adatvédelmi irányelveink szabályozzák. Hogy megnézhesse adatvédelmi irányelveinket.

11. SZAKASZ - HIBÁK, JOGSÉRTELMEK ÉS PROBLÉMÁK

Időnként weboldalainkkal kapcsolatos információk tipográfiai hibákat, pontatlanságokat vagy hiányosságokat tartalmazhatnak, amelyek a termékleírásokhoz, az árakhoz, a promóciókhoz, az ajánlatokhoz, a szállítási költségekhez, a szállítási időkhöz és a rendelkezésre álláshoz kapcsolódhatnak. Fenntartjuk a jogot a hibák, pontatlanságok vagy mulasztások kijavítására, valamint az információk módosítására vagy frissítésére, vagy a megrendelések visszavonására, ha a Szolgáltatással vagy a kapcsolódó weboldalakkal kapcsolatban bármilyen információ áll rendelkezésre.A belecture.com bármikor, értesítés nélkül pontatlan (ideértve a megrendelés benyújtását is), nem vagyunk kötelesek frissíteni, módosítani vagy tisztázni a Szolgáltatással vagy más megfelelő web-belecture.com-val kapcsolatos információkat, ideértve, de nem kizárólag nem csak az árinformáció, kivéve a törvényben előírtak. A Szolgáltatáson vagy az ahhoz kapcsolódó weboldalon, a belecture.com webhelyen megadott frissítés vagy frissítés dátumainak egyikét sem szabad használni annak jelzésére, hogy a Szolgáltatással vagy a kapcsolódó webhellyel kapcsolatos összes információ beletartozik. com megváltozott vagy frissült.

12. SZAKASZ - Tilos a felhasználás

A Felhasználási feltételekben meghatározott egyéb tilalmakon kívül tilos az belecture.com vagy annak tartalmának használatát: (a) bármilyen jogellenes célra; b) másokat követelni bármilyen jogellenes tevékenység elkövetésére vagy annak folytatására; c) megsérti a nemzetközi, szövetségi, tartományi vagy állami rendeleteket, szabályokat, törvényeket vagy helyi előírásokat; (d) megsérti vagy megsérti szellemi tulajdonjogainkat vagy mások szellemi tulajdonjogait; e) zaklatás, visszaélés, sértés, bántalmazás, rágalmazás, rágalmazás, megalázás, erőszak vagy nemi, szexuális irányultságon, valláson, etnikumon, fajon, koron, nemzeti származáson vagy fogyatékosságon alapuló megkülönböztetés; f) hamis vagy félrevezető információkat szolgáltat; (g) vírusok vagy bármilyen egyéb típusú rosszindulatú kód letöltése vagy továbbítása, amelyet bármilyen módon használnak vagy felhasználhatnak, amely befolyásolja a Szolgáltatás vagy a kapcsolódó webhelyek, más webhelyek működését vagy teljesítményét belecture.com vagy az Internet; h) összegyűjti vagy nyomon követi mások személyes adatait; i. spam, adathalász, farm, ürügy, pók, feltérképezés vagy karcolás küldése; j) bármilyen obszcén vagy erkölcsi célból; vagy (k) megzavarhatja vagy megkerüli a Szolgáltatás vagy az ahhoz kapcsolódó webhelyek, a belecture.com, más internetes belecture.com vagy az Internet biztonsági funkcióit. Fenntartjuk a jogot, hogy felfüggesztsék a Szolgáltatás vagy a vonatkozó web-belecture.com használatát a tiltott felhasználások megsértése esetén.

13. SZAKASZ - A GARANCIA FELELŐSSÉGE; A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

Nem garantáljuk, nem nyilatkozunk és nem garantáljuk, hogy szolgáltatásunk használata folyamatos, időszerű, biztonságos és hibamentes. Nem garantáljuk, hogy a szolgáltatás használatával elért eredmények pontosak és megbízhatóak. Ön beleegyezik abba, hogy időről időre határozatlan időre törölhetjük a Szolgáltatást, vagy bármikor értesítés nélkül törölhetjük a Szolgáltatást. Nyilvánvalóan egyetért azzal, hogy a szolgáltatást saját felelősségére használja vagy nem tudja használni. A Szolgáltatást, valamint az Ön által a Szolgáltatáson keresztül nyújtott összes terméket és szolgáltatást (kivéve, ha kifejezetten egyetértettünk velük) biztosítunk, hogy az Ön rendelkezésére álljon, ahogy van és rendelkezésre áll, bármiféle nyilatkozat, garancia nélkül. vagy bármiféle, kifejezett vagy hallgatólagos feltétel, beleértve a forgalmazhatóság, a forgalmazhatóság, a meghatározott célra való alkalmasság, a tartósság, a tulajdonjog és a jogsértés feltételezett garanciáit vagy feltételeit. A Trust.com, az igazgatóink, alkalmazottaink, alkalmazottaink, kapcsolt vállalkozásaink, ügynökeink, vállalkozóink, gyakornokok, beszállítók, szolgáltatók vagy engedélyesek semmilyen esetben nem felelnek semmilyen sérülésért, veszteségért, követelésért vagy közvetlen, közvetett, véletlenszerű, bűncselekményért , bármiféle különleges vagy következményes károk, ideértve, de nem korlátozva a következőket: elveszített nyereség, elvesztett nyereség, elvesztett megtakarítás, adatvesztés, pótlási költségek vagy más hasonló veszteség, akár szerződésen alapuló, akár károkozás esetén (beleértve az égboltot is z), szigorú felelősség, vagy egyéb módon az összeomlás vagy a szolgáltatás vagy bármely termék igénybevételével bármilyen módon igénybe vett szolgáltatás vagy termék használatából származik, ideértve, de nem korlátozva az alábbiakat: kizárólag: bármilyen tartalommal kapcsolatos hibák vagy mulasztások, vagy bármilyen jellegű veszteség vagy kár a szolgáltatás vagy a szolgáltatáson keresztül közzétett, továbbított vagy egyéb módon elérhetővé tett tartalom (vagy termék) használatából fakadóan, még akkor is, ha a Lehetőségeket. Mivel egyes államok vagy joghatóságok nem engedik meg a következményes vagy véletlen károkkal kapcsolatos felelősség kizárását vagy korlátozását, ilyen államokban vagy joghatóságainkban a felelősségünket a következőkre kell korlátozni:a törvény által megengedett maximális mérték.

14. SZAKASZ - MEGJEGYZÉS

Ön vállalja, hogy kártalanítja, tartja és védi a belekture.com, valamint szüleinket, társult vállalkozásunkat, partnereinket, alkalmazottjainkat, igazgatóinkat, ügynökeinket, vállalkozóinkat, licencadókat, szolgáltatókat, alvállalkozókat, beszállítókat, gyakornokokat és alkalmazottakat, sérelme nélkül bármilyen követeléshez vagy igényhez, ideértve az indokokat is. ügyvédi díjak, amelyeket bármely harmadik fél felszámít a jelen Általános Szerződési Feltételek vagy az azokban foglalt dokumentumok megsértése miatt vagy azok eredményeként, hivatkozva vagy megsértve harmadik személyek jogait vagy jogait.

15. SZAKASZ - SZAKASZ

Abban az esetben, ha a jelen Általános Szerződési Feltételek bármely rendelkezése jogellenesnek, érvénytelennek vagy érvénytelennek bizonyul, akkor ezt a rendelkezést a vonatkozó törvények által megengedett legnagyobb mértékben alkalmazzák, és a nem teljesítő részt a jelen Általános Szerződési Feltételektől külön kell tekinteni. A szolgáltatás, egy ilyen meghatározás nem befolyásolhatja más egyéb rendelkezések érvényességét és alkalmazhatóságát.

16. SZAKASZ - ZÁRÁS

A felek azon kötelezettségei és felelőssége, amelyek a felmondás előtt merültek fel, a megállapodás megszűnését követően minden célból hatályban maradnak. Ezek a Szerződési Feltételek mindaddig érvényesek, amíg azokat Ön vagy mi nem szünteti meg. A Szerződési Feltételeket bármikor felmondhatja, ha tudatja velünk, hogy többé nem kívánja használni Szolgáltatásainkat, vagy ha abbahagyja az belecture.com webhely használatát. Ha önálló döntésünkkel nem tesz eleget, vagy gyanítja, hogy nem teljesítette a jelen feltételek bármelyik feltételét vagy rendelkezését, akkor bármikor felmondás nélkül felmondhatjuk a megállapodást is, és az összes esedékes összegért Ön felel. felmondási dátum; és / vagy ennek megfelelően megtagadhatja a Szolgáltatásainkhoz (vagy azok bármely részéhez) való hozzáférést.

17. SZAKASZ - TELJES MEGÁLLAPODÁS

Ha nem gyakoroljuk vagy gyakoroljuk a jelen Általános Szerződési Feltételek bármelyik jogait vagy rendelkezéseit, akkor ez nem jelenti az ilyen jogról vagy rendelkezésről való lemondást. A jelen Általános Szerződési Feltételek, valamint az ezen belecture.com weboldalon közzétett, illetve a Szolgáltatással kapcsolatos irányelvek vagy irányelvek a teljes megállapodást és a megértést képezik közted és közted között, és szabályozzák a Szolgáltatás használatát, helyettesítve minden korábbi vagy egyidejű megállapodást, kommunikációt és ajánlatot. . szóban vagy írásban, közted és közted között (beleértve, korlátozás nélkül, a Szolgáltatási feltételek összes korábbi verzióját). A jelen Felhasználási Feltételek értelmezésének bármilyen kétértelműsége nem értelmezhető a kiadóval szemben.

18. SZAKASZ - ALKALMAZANDÓ JOG

A jelen Általános Szerződési Feltételeket és az egyedi megállapodásokat, amelyek alapján szolgáltatásokat nyújtunk, az USA Florida államának törvényei szabályozzák és értelmezik. A használati feltételekkel kapcsolatos kérdéseket fel kell kérni velünk a contact@belecture.com e-mail címre.

19. SZAKASZ - A SZOLGÁLTATÁS VÁLTOZÁSAI

A legtöbb A legfrissebb szolgáltatási feltételeket bármikor megtekintheti ezen az oldalon. Fenntartjuk a jogot, hogy saját belátása szerint frissítsük, módosítsuk vagy kicseréljük a Felhasználási feltételek bármely részét frissítések és változtatások közzétételével az belecture.com webhelyen. Időnként ellenőrizze a belecture.com webhely változásait. A web-belecture.com vagy a Szolgáltatás további használata vagy elérése a jelen Felhasználási Feltételek bármely módosításának közzététele után azt jelenti, hogy elfogadja ezeket a változásokat.

20. SZAKASZ - KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

A használati feltételekkel kapcsolatos kérdéseknek meg kell felelniükvegye fel velünk a contact@belecture.com címet.